2014. november 3., hétfő

Az evangélizáció napja

Nagyon vártuk már a K2 ifivel az evangélizációs alkalmat és hálásak vagyunk Istennek azért, hogy lehetőséget adott nekünk, hogy Bélmegyeren is evangelizálhassunk. Nagyon áldottak voltak a napok, amiket ott tölthettünk Bélmegyeren. 

A K2 ifivel október 24-én pénteken kezdtük meg a szolgálatot. Édesanyám nagyon finom kenyérlángost csinált nekünk a kemencében a tanyán, ahol megszálltunk. Nagyon finom volt. A szüleim nagyon sok mindenben segítettek. Innen is megszeretnénk nekik köszönni a segítséget. Pénteken megebédelt a csapat és utána elindultunk a faluba szolgálni. Bementünk néhány emberhez is, hívogatni őket az evangélizációra. Előkerült a gitár és elkezdtünk a faluban sétálni és közben énekekkel dicsőítettük Istent. 

A szombati napon elég korán kellett kelnünk, mert sok teendő várt ránk, a Művelődési házba beállni a csapatnak és elrendezni mindent amit csak kell. Mi már azon a napon nagyon izgultunk és teljes mértékben Istenben bíztunk és le tettünk elé mindent. Isten nagyon sok igén keresztül bátorított minket akkor is. 
Azt kell, hogy mondjam jól sikerült a zenekari beállás is, minden rendben ment. A nagy készülődés közben csak úgy teltek az órák. Hamar el is érkezett a 4 óra és belekezdtünk.

Jöttek olyan emberek is akik már elfogadták Jézus Krisztust, meg olyanok is akik még nem. Jöttek a faluból is és Békésről is. Mikor felmentem a színpadra, hogy átadjam a falunak az igei üzenetet, akkor kitettem a Bibliámat meg a jegyzetemet is, de igazából a jegyzetből semmit nem tudtam mondani, egyszerűen azokat mondtam az embereknek amire a Szentlélek indított, Isten vezetett mindenben. Néhány mondat az igei üzenetből: 

"Isten nagyon szereti Bélmegyert és harcol a faluért Ő nem hagy el titeket. Ha ti elutasítsátok akkor is Ő ott van és arra vár, hogy elfogadd őt. Újjá kell születnetek mert másképpen nem látjátok meg a Mennyországot, csak Jézus Krisztusban van az üdvösségünk. Az életedet szánd oda Istennek! Ne az emberekben bízz hanem Istenben!” 

Nagyon sok mindent adott Isten, hogy mondjam el az embereknek és ezért nagyon hálás is vagyok. Hiszem azt, hogy Isten munkálkodik a faluban. Bélmegyer egy nagyon kemény terep, az emberek különböző függőségekben vannak, de Jézus Krisztus a megoldás mindenre. Isten harcol a faluért, és helyre akarja állítani az embereket. Nagyon áldott volt ez az este, a K2 IFI Worship Band énekelt, és nagyon megáldotta ezt is Isten. Jövőre is szeretnénk vissza menni Bélmegyerre  és szolgálni a faluban és hirdetni az Öröm üzenetet!  


,,Benne élet volt, és az élet volt az emberek világossága.”  
/János 1,4/



Isten hatalmas!

Legyetek áldottak! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése